Individuel kombinationsbehandling med Lotte Friis i Hobro og ÅrsJeg sammensætter en individuel behandlingsplan med en eller flere behandlingsformer, der passer til netop dit behov. Hyppighed af behandlingerne afhænger af problemets varighed og art.

Behandlingsform efter eget ønske er naturligvis også muligt.

Kroppen betragtes som en helhed. En typisk voksen behandling er, som nævnt, meget individuel men omfatter oftest: samtale/diagnose evt. isætning af nåle i øret, trykbehandling under/på fødderne evt. massage eller Kranio Sakral Terapi, alt imens klienten ligger afslappet på briksen. Der suppleres ofte med akupressur (dvs. tryk på meridianer og akupunkturpunkter på kroppen).

Vejledning i kost, vitamin-/mineraltilskud, holdningsanalyse/holdningskorrektion, øvelser m.v. vil ofte forekomme.

Børnebehandling:
Børn behandles 15-30 min., igen alt afhængig af problemets art, varighed og barnets alder. Også hos barnet kan man i mange tilfælde med fordel kombinere zoneterapi, massage eller Kranio Sakral Terapi. Der kan endvidere suppleres med ganske lette tryk.med en lille palper stav eller ganske let el-stimulation i barnets ører. Jeg har stor erfaring med behandling af børn i alle aldre. Oftest med rigtig gode resultater.

Behandling i forbindelse med vægttab.