Behandling med øreakupunktur i Års og HobroKinesisk øreakupunktør/akupressør
Lotte Friis
Mobil: 20161750

Øret er, som fødderne, ligeledes et komplet billede af kroppen. Ved øreakupunktur arbejdes der i øret med bl.a. nåle, el-stimulation, eller små “frø”, imens klienten ligger afslappet på briksen. I nogle tilfælde isættes frø eller oftest nåle (presnåle), som klienten bærer i et bestemt antal dage, hvorefter nye nåle eventuelt skal isættes.

Øreakupunktur virker hurtigt smerte-lindrende, og er derfor særdeles velegnet til fjernelse af smerter, akutte som kroniske og til afbalancering af ubalancer i kroppen.

Zoneterapi og øreakupunktur er to selvstændige behandlingsmetoder, der hvis man kombinerer dem, supplerer hinanden utrolig godt.

Til hjælp ved rygestop er øreakupunktur også effektiv. Herved udrenses bl.a. giftstofferne fra kroppen og abstinenserne dæmpes.

Vægttab
Øreakupunktur er særdeles effektiv i forbindelse med vægttab.

Øreakupunkturens virkning:

* tager den søde tand,
* tager toppen af appetitten
* arbejder med fordøjelsen og stofskiftet således at kroppen lettere forbrænder.

Der isættes presnåle, d.v.s. ganske små nåle med et lille plaster over, som man har siddende i ørene hele tiden. Nålene skal skiftes afhængig af holdbarheden.

Behandlingen kombineres med en kostvejledning, der er baseret på en kost, der meget nemt kan kombineres med den øvrige families kost. D.v.s. man skal ikke bruge tid på at indkøbe specielle ingredienser og tilberedelse af disse!

Man kan forvente et vægttab over en 4 ugers periode på ca. 4 kg, dvs. ca. 1 kg. om ugen. Ved hver behandling indgår vægtkontrol.

Hvis du udebliver eller melder afbud senere end kl. 9. samme dag, hvor du har booket en behandling, så opkræves fuldt honorar!