lotte-friis-2016-okJeg er oprindelig uddannet Civiløkonom (HA), men fattede interesse for det alternative da det ikke ville lykkedes mig at blive gravid.

Vi fik hjælp hertil med zoneterapi og har i dag to dejlige drenge. Interessen var vakt og jeg har siden 1999 taget alternative uddannelser som:

* FDZ Zoneterapeut – RAB
Udannelsen omfatter bl.a. anatomi/fysiologi, sygdoms-lære og farmakologi, praktisk zoneterapi incl. sportsskader, meridianlære, organrelaterede muskler, kost-, vitamin- og minerallære, biopati, visuel diagnose, psykologi, førstehjælp med hjertemassage. Endvidere diverse efteruddannelseskurser. Der gives pr. 1.1.2009 tilskud til behandlinger fra sygesikringen Danmark.

* Kinesisk øreakupunktør/akupressør
Uddannelsen omfatter bl.a. Klassisk Kinesisk Medicin, diagnosticering med intuitiv samt klassisk punktsammensætning, frø-, el- og nålebehandling, Tungediagnose, Chi Gong og Esoterisk filosofi.

* Hollistisk massageterapeut
Bevægeapperatets anatomi, hel- og delkropsmassage med holdningsanalyse og holdningskorrektion, øvelser, triggerpunktsmassage, afspændimgsmassage, Qi-gong ernæring, aromaterapi – olier

* Kranio Sakral terapeut
Uddannet v. Trine Rosenberg., Silkeborg. Teoretisk baggrund og praktisk instruktion i teknikker. Diverse kurser.

Jeg deltager løbende på kurser og i efteruddannelse

Registreret Alternativ Behandler (RAB)
Registreret Alternativ Behandler, er en behandler, som er medlem af en brancheforening, der er godkendt som registreringsansvarlig forening af Sundhedsstyrelsen på baggrund af, at de lever op til nærmere fastsatte krav inden for uddannelse, efteruddannelse, etik, god klinisk praksis, journalføring m.m.