Zoneterapi hos Lotte Friis i Aars og HobroI Års og Hobro kan du få Zoneterapi hos Lotte FriisLotte Friis er medlem af Forenede Danske ZoneterapeuterFDZ Zoneterapeut – RAB:
Lotte Friis
Mobil: 20161750

Zoneterapi, er en behandlingsform, hvor man ved hjælp af forskellige trykkombinationer under og på fødderne, kan skabe balance i de tilsvarende organer og vævs områder i kroppen, samt psyken. Det er formodentlig kroppens nerver og blodcirkulation der påvirkes, så dens egne helbredende kræfter stimuleres. Behandlingen er meget afstressende.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, kan det skyldtes, at den del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle med specielle trykkombinationer kan zoneterapeuten påvirke organernes funktion og dermed genoprette kroppens balance.

Zoneterapi er meget effektiv som selvstændig behandlingsform, men kan i visse tilfælde med fordel anvendes i kombination med andre behandlingsformer som øreakupunktur og Kranio Sakral Terapi. Derved opnås en hurtigere effekt af behandlingen.

For at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling, er der mange der anvender zoneterapi med jævne mellemrum. F.eks. 1 gang om måneden.

Har du en sundhedsforsikring, så kan du bruge den til behandling med zoneterapi.

Er du medlem hos Sygeforsikring Danmark, så kan der være mulighed for tilskud til zoneterapeutisk behandling. Her er en oversigt over grupper og tilskud på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside.
sygesikring-danmark

Zoneterapi er i øvrigt den mest udbredte behandlingsform i Danmark.

Når man har fået zoneterapi( (eller øreakupunktur/Kranio Sakral/massage) løsnes affaldsstoffer i kroppen, og for at kroppen kan fjerne dem effektivt, er det vigtigt at drikke rigeligt med vand. Forskellige symptomer kan opstå F.eks. kan urin og afføring lugte anderledes og se anderledes ud. ”Gamle sygdomme” kan blusse kortvarig op og blive som nye. Kommer der hovedpine, kan det også være affaldsstoffer, men også væskemangel.

Hvis du udebliver eller melder afbud senere end kl. 9. samme dag, hvor du har booket en behandling, så opkræves fuldt honorar!