Profil

Book en tid


ProfilOm mig

Jeg er født i 1968 og oprindelig uddannet Civiløkonom (HA), men fattede interesse for det alternative, da det ikke ville lykkedes mig at blive gravid.

Vi fik hjælp hertil med zoneterapi og har i dag to dejlige, voksne drenge. Interessen blev vakt og jeg blev færdig som FDZ-Zoneterapeut i år 2000 (Senere RAB - Registreret Alternativ Behandler)*. Umiddelbart herefter, startede jeg op som selvstændig behandler.

Jeg tager løbende diverse relevante uddannelser og efteruddannelseskurser. Mine behandlinger er oftest en kombination af de forskellige behandlingstyper, alt efter de individuelle behov.

Mine uddannelser:

RAB-registret FDZ Zoneterapeut:
Uddannelsen omfatter bl.a. anatomi/fysiologi, sygdomslære, farmakologi, praktisk zoneterapi inkl. sportsskader, meridianlære, organrelaterede muskler, kost-, vitamin- og minerallære, biopati, visuel diagnose, psykologi og førstehjælp med hjertemassage.

Endvidere bl.a. videreuddannet indenfor 5 elementloven - diagnose, ubalancer og adfærdsmønstre, sygdomme og brug af meridianprincipper, hormonsystemets funktioner og ubalancer, zoneterapi under graviditet og fødsel, barnløshed, baby- og børnezoneterapi/massage og stressbehandling.

Kinesisk øreakupunktør/akupressør:
Uddannelsen omfatter bl.a. Klassisk Kinesisk Medicin, diagnosticering med intuitiv samt klassisk punktsammensætning, frø-, el- og nålebehandling, Tungediagnose, Chi Gong og Esoterisk filosofi.

Envidere bl.a. efteruddannet i Auriculoterapi, Poul Nogier, “De fantastiske fem”-også kalder NADA og smertelindring med øreakupunktur.

Kranio-Sakral Terapeut:
Uddannet på KST Akadamiet v. Trine Rosenberg, Silkeborg. Teoretisk baggrund og praktisk instruktion i teknikker. Bl.a. KST l,II,III, Ret nakke-ryghvirvler I,II, Bindevævsmassage, organmassage samt Børn og KST.

Holistisk massageterapeut:
Bevægeapperatets anatomi, hel- og delkropsmassage med holdningsanalyse og holdningskorrektion, øvelser, triggerpunktsmassage, afspændimgsmassage, Qi-gong, ernæring, aromaterapi/olier.

*Registreret Alternativ Behandler (RAB) er en behandler, som er medlem af en brancheforening, der er godkendt som registreringsansvarlig forening af Sundhedsstyrelsen på baggrund af, at de lever op til nærmere fastsatte krav inden for uddannelse, efteruddannelse, etik, god klinisk praksis, journalføring m.m.

En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System