Kontakt


KontaktTidsbestilling kan ske via:

Mobil: 20161750
Eller E-mail: lotte@lottefriis.dk

Jeg tager ikke telefonen når jeg behandler, og jeg kan derfor være lidt svær at træffe. Det er nemmest mellem kl. 8 og 9. Der er telefonsvarer på, så indtal gerne navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage snarest muligt, eller send en sms eller e-mail, så hører du fra mig. Åbningstider er efter aftale.

Kontakt Lotte Friis

Jeg tilbyder behandling med zoneterapi, øreakupunktur og kranio-sakral terapi i både Hobro og Aars på følgende adresser:

Hobro Zoneterapi
Wilh. Jensensvej 13
9500 Hobro

Lotte Friis
Himmerlandsgade 37
9600 Aars


Afbud/udeblivelse

Du modtager e-mail og sms ifbm din booking. Hvis du udebliver eller melder afbud senere end kl. 9 samme dag, hvor du har booket en behandling, så opkræves der fuldt honorar.

Andre behandlere i Aars:

På Himmerlandsgade 37 i Aars, er der også mulighed for andre behandlinger. Har du spørgsmål eller vil bestille en af disse behandlinger, så kontakt venligst disse behandlere direkte. Vi udsteder også fælles gavekort til brug hos den af os der ønskes.

Kosmetolog (lægeeks.), Negleteknikker og fodplejer
Junie Wammen Svendsen
Mobil: 27584164
manifikhudpleje.dk

Lægeeks./fysiologisk massør og zoneterapeut
Eva Winther
Mobil: 30207745
eva-winther.dk

Personlige data - GDPR:

Når du får behandling hos mig, er jeg pligtig til at oprette en journal. I din journal behandler jeg, Lotte Friis - dataansvarlig, med dit samtykke, dine personlige oplysninger - navn, adresse, tlf.nr., e-mail, helbredsmæssige oplysninger, samt i visse tilfælde cpr.nr.

Jeg bruger dine oplysninger til min obligatoriske journalføring, evt. indberetning til Sygeforsikringen Danmark og evt. til indberetning hos din sundhedsforsikring. Endvidere til at kontakte dig via tlf, sms eller e-mail med informationer, omkring booking og betalingskvitteringer. Jeg kan også benytte dine oplysninger til at sende dig tilbud, medmindre du meddeler mig, at du ikke ønsker det.

Jeg opbevarer dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Jeg videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til tredjepart uden dit samtykke. Min elektroniske databehander er CBIT, Bülowsvej 3, 1870 Frederiksberg C, der er godkendt hertil af Datatilsynet.

Du har som registreret en række rettigheder:
- Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger jeg opbevarer om dig, med hvilke formål jeg opbevarer oplysningerne, og om jeg videregiver personoplysningerne til andre.
- Du har ret til at få berigtiget urigtige personoplysninger om dig.
- Du har i visse tilfælde ret til at få slettet visse af dine personoplysninger.
- Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, sådan at jeg kun opbevarer dine personoplysninger i en given periode.
- Du har ret til såkaldt dataportabilitet af de personoplysninger, du har afgivet til mig, for så vidt angår de personoplysninger, som jeg har indsamlet på baggrund af dit samtykke, eller fordi jeg skal bruge personoplysningerne til opfyldelse af en kontakt med dig.
- Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, hvorefter personoplysningerne, indsamlet på baggrund af dit samtykke, vil blive slettet.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, skal du henvende dig på e-mail: lotte@lottefriis.dk

Jeg bestræber mig på at gøre alt, for at imødekomme dine ønsker vedrørende min behandling af personoplysninger. Hvis du på trods heraf ønsker at klage, kan dette ske til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk)

En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System